Home Om ConceptLab
PDF Udskriv Email

i360 ConceptLab består af et professionelt team med unik ekspertise og mange års erfaring indenfor forretningsudvikling, koncept- og produktudvikling, enterprise arkitektur, portefolio og projektledelse, teknisk udvikling, grafisk udformning, teknisk vedligehold og drift.

i360 ConceptLab’s idégrundlag bygger på, at vi altid tager udgangspunkt i vores kunders behov og kompetencer med hensyn til digital forretningsudvikling - uafhængig af teknologiske præferencer og leverandører.

The i360 ConceptLab har kontorer i Oslo og København.

i360 ConceptLab består af et rådgivningsteam, der har lang erfaring og ekspertise indenfor branchen.

Rådgivningsteamet består af:

  • Hjalte Højsgaard, du kan læse mere om Hjalte her, og du kan kontakte ham på denne mail adresse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
  • Harald Sørbo, du kan læse mere om Harald her, og og du kan kontakte ham på denne mail adresse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
  • Bo Møller, du kan læse mere om Bo her, og og du kan kontakte ham på denne mail adresse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi forstår, at det kræver en kombination af strategi, forretning og teknologi, men ikke mindst kommunikation at få succes. Ligeledes er det en kombination af menneskelige ressourcer, strategi og teknologi, som gør det muligt for vore kunder at vokse - et skridt ad gangen.

Kontakt vort rådgivningsteam i dag for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der ligger i et samarbejde med ConceptLab, og hvorledes Deres virksomhed kan drage nytte af i360 ConceptLab's globale infrastruktur og netværk.

Vore kompetencer

Du kan læse mere konkret om rådgivningsteamets specifikke kompetencer her.

Referencer

Du kan læse mere om vore specifikke referencer her.

Senest opdateret: Fredag, 11. juni 2010 17:02
 
This site is powered by Joomla!; with Joomla templates from SG